Valvaka: Bertil Falukorv

Sitter och följer valvakan på Tv4. Jag har länge haft en dålig känsla i magen som sagt att Bush skulle vinna, men igår ändrade jag mig och nu tror jag Kerry vinner. Hur det går får vi nog veta rätt snart.

Men nu till det jag egentligen vill skriva om: Var det någon mer än jag som nyss hörde att Petra Nordlund, från Tv4:s Nyheterna, referera till deras korrespondent i Washington, Bertil Karlefors, som Bertil Falukorv?

Jag svär på att hon faktiskt råkade säga falukorv av misstag. Det är sent och jag är trött och jag fann det otroligt roligt. Jag är en sån sucker för felsägningar.

Uppdatering 11 november 2008: Hon har gjort det igen! Här finns video från båda tillfällena.

6 reaktioner till “Valvaka: Bertil Falukorv”

  1. Är den här diskussionen fortfarande öppen?

    Jag har Petras falukorv i mp3-format på min hemsida, om det är någon som vill veta.

    Innan jag avslöjar min adress, vill jag kolla intresset först.

  2. Jag skulle verkligen, verkligen vilja se det. Snälla lägg upp en länk till din websida. Snälla…

    Mvh Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.