Äsch, fel kille vann

Jaha, så mycket för att vara positiv, jag borde lyssnat på min första känsla.

Denna gång fick Bush faktiskt majoriteten av rösterna också, så det är inte mer än rätt att han vinner, men jag förstår mig inte på amerikanerna [som röstade för Bush]. Göran Rosenbergs utmärkta TV-program Amerikas val har i alla fall öppnat mina ögon ytterliggare för hur stora skillnaderna är i USA och hur djupt moraliska, religiösa, konservativa frågor betyder för en viss del av befolkningen.

Nåja, med Bush kvar vid makten får han chansen att fixa den röra han ställt till med i Irak. Inte för jag är så optimistisk, vare sig när det gäller hur man ska fixa situationen i Irak eller Bush förmåga att ta rätt beslut. Men han kan i alla fall inte smita från ansvaret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.