Mange Schmidt – Jag talar ut

Sommarplågemannen Mange Schmidt rappar på ett sätt som jag stör mig på ibland och hans låtar orsakar tinnitus-liknande skador av att spelas för mycket på P3. Men den nya låten Jag talar ut är det roligaste jag hört på länge och jag tror han har en ny hit pågång.

Mange ger en känga åt hela skvallerpressen, både dokusåpablondinerna och de så kallade journalisterna som skriver på kvällstidningarna. Här är refrängen som är en höjdare bara den, men missa inte hela låten:

Jag söker lite tröst (så jag talar ut)
Jag köper fina bröst (å jag talar ut)
Jag känner mig så kränkt (så jag talar ut)
Jag har inte riktigt tänkt (men jag talar ut)

3 reaktioner till “Mange Schmidt – Jag talar ut”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.