Pans labyrint

Då och då stöter man på filmupplevelser som är utöver det vanliga. Guillermo del Toros fantastiska Pans labyrinter är en sådan film. Jag vill egentligen inte säga så mycket alls om filmen då den blir bättre ju mindre man vet i förväg. Läs inga recensioner, se inga bilder och – naturligtvis – se inga trailers, utan gå och se filmen direkt.

Om du har något slags filmintresse och uppskattar välgjord film så har jag svårt att se att du skulle bli besviken, trots hypen kring filmen. Filmen är bra på så många plan men inte minst är den ett fantastiskt väl genomfört hantverk. Jag funderar redan på om jag ska gå och se den igen.

En kommentar till “Pans labyrint”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.