Inte riktigt genomtänkt

Jag har en Samsung D500 som jag har en hatkärlek till.

När batteriet börjar ta slut varnar telefonen för detta. Det är i sig rätt bra, förstås. Men att den gör det genom att varannan minut avge en ljudsignal och dessutom tända upp skärmen är inte riktigt genomtänkt. Eller vill Samsung straffa mig för att jag inte laddat telefonen på länge genom att se till att bränna batteriet extra fort när det är lite kvar?

Samsung kan tillverka de mest fantastiska telefoner rent fysiskt. Skärmen är grym. Glidfunktionen (”sliderfunktionen”) fungerar klockrent. Kameran var den bästa när telefonen var ny. Men när det kommer till innehållet är det stora brister. Det är mycket som gör en frustrerad, många ogentänkta onödigt krångliga saker. (Som macanvändare är bristen på stöd för iSync ett annat skäl att undvika Samsung, men det är en annan historia.)

Ändå är jag lite sugen på nya D900. Om de bara kunde fixa insidan så vore det en supertelefon.

En kommentar till “Inte riktigt genomtänkt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.