Spoilervarning

En liten ”disclaimer” (eller ”standardtext om ansvarsförhållanden” – den som kan ett bättre svenskt ord för detta, säg till) om mina recensioner:

Det är spoilervarning på de flesta av mina recensioner. De ska inte läsas av såna som mig själv, såna som vill veta så lite som möjligt om en film de tänkt se. När jag skriver mina recensioner går jag över den gräns jag själv vill undvika innan jag sett en film. Mina recensioner riktar sig mot 1) de som inte bryr sig om att få veta saker i förväg, 2) de som inte tänkt se filmen eller 3) de som redan sett den.

Med det sagt så vill jag poängtera att jag försöker undvika spoilers så mycket jag bara kan. Jag försöker lägga tonvikten på vad jag tyckte om filmen, vilken känsla den förmedlade och hur bra den gjorde det. Själva handlingen berättar jag helst lite eller inget om. Men ibland är det ändå mera info än vad jag själv skulle vilja veta i förväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.