No Good Deed (The House on Turk Street)

Jag tror jag nådde ett ”all time low” när det gäller film nyss. Filmen No Good Deed, eller The House on Turk Street som den heter på IMDb, var det sämsta jag sett på väldigt länge.

Det är svårförståeligt att kända namn som Samuel L Jackson, Milla Jovovich och Stellan Skarsgård ställer upp på att göra en så meningslös film. Med så kända namn kan det inte vara en total lågbudet ändå, och det faktum att något velat satsa pengar på detta är lika svårt att förstå.

Det går segt, är ointressant och orealstiskt. Från början undrade man om det låg en svart humor och lurade (likt i den härliga Very Bad Things), men så var inte fallet. Det är som om filmen är full av misslyckade försök. Försök att vara rolig, försök att vara spännande, försök att vara sexig, försök att vara intressant med mera.

Undvik den här filmen helt enkelt. Betyget blir 1 av 5 möjliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.