Ny version – tillfälligt utseende

Jag har uppdaterat WordPress från den uråldriga 1.2 som drev Aetles fram till den senaste versionen, 2.0 (2.0.1 är visst pågång snart, men den verkar fungera så jag kör med 2.0 tills vidare). Jag har dock inte gjort ett tema av Aetles gamla utseende. Därför kör jag på det förvalda temat som finns i WP (dock den svenska varianten) tills jag gjort detta. Därför ser det så annorlunda ut här jämfört med hur det brukar se ut.

WP 1.2 har fungerat bara fint för mig faktiskt, men på sistone har jag börjat få så mycket kommentarsspam. Visserligen kom det nästan aldrig ut på sidan, men jag fick massa mejl (ett för varje spam) och det började bli tröttsamt. Sedan tidigare har jag kört WP 1.5 på bröllopssajten och det har fungerat bara fint det med.

En kommentar till “Ny version – tillfälligt utseende”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.