Gamla klasskamrater

De flesta jag känner brukar säga samma sak: De gamla klasskamraterna från grundskolan är inga man har kontakt med längre. Det är inte ens några man strävar efter att ha kontakt med, oftast. Det beror inte på att man avskyr dem utan det handlar bara om att man känner att man har väldigt lite gemensamt.

Trots detta tyckte jag det var kul när en klasskamrat från gymnasiet (av nån anledning är det mycket lättare att hålla kontakten med dessa) gav mig en länk till StayFriends. Det är en sajt som har som affärsidé att knyta samman folk utifrån de klasser man gått i under skoltiden. Det är dock helt gratis att vara grundmedlem och därför registerade jag mig. Det kostar inget att testa och jag såg redan flera gamla namn från parallellklasskamrater jag glömt bort sen länge. Lite kul alltså.

Det är dock bara roligt om många är med och därför ville jag tipsa om sajten här. Så om ovanstående låter lite kul, besök gärna sajten. (Och bara så ingen tror att jag försöker lura någon: Ja, det där är en slags värvningslänk, jag får cred om nån registerar sig via den.)

En kommentar till “Gamla klasskamrater”

  1. Jag har också registrerat mig med StayFriends och det verkar vara det bästa sättet att hitta mina gamla kompisar på. Men det finns en annan sajt som heter Friendster.com som jag tycker bättre om. Den är enklare att använda och gör det möjligt att hitta vänner både i och utanför Sverige. Och till skillnad från StayFriends så är den fullständigt gratis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.