Idol 2004: Fel, men nästan rätt

Den 8 oktober förutspådde jag att de tre sista kvar i Idol 2004 skulle bli Darin Zanyar, Cornelia Dahlgren och Daniel Lindström, samt att Darin skulle bli slutgiltig vinnare. Redan samma kväll åkte Cornelia ut och jag fick erkänna att jag var kass på gissa (men det var fler än jag som var förvånade över att hon åkte ut så tidigt). Jag funderade då om Lorén Talhaoui kanske skulle stå på prispallen och konstaterade att Darin och Daniel skulle vara kvar.

Vad jag skulle ha gjort var förstås att bara förutse vilka två som skulle gå till final, för var det en sak jag var säker på var det att Darin och Daniel skulle vara kvar till slutet (men då hade jag inte full koll på hur finalen gick till, hur många som var med där). Och så långt var det rätt. Men jag trodde att Darins popularitet skulle slå Daniels överlägsna sångförmåga. Där hade jag fel. Det visade sig att tittarna faktiskt valde den bästa sångaren, för nu ikväll vann slutligen Daniel hela Idol 2004.

Grattis Daniel, kul med en umebo som vinnare och helt rättvist. Darin var inte dålig, men Daniel klart bättre. Båda har nog en god chans att bli stjärnor på riktigt. Darin är som klippt och skuren för de svenska pophitmakarna.

9 reaktioner till “Idol 2004: Fel, men nästan rätt”

  1. Skitsnack.. det där man att Daniel är bättre… see som människan rör sig på senen… som en kalkon… Han är ju skitdålig!

    Jag såg honom (Daniel) signera i stockholm (sin egen cd.. Det var inte mycket mer än 40 pers där…

    Hans dagar som popstjärna är över och nu är det Darins tur… och de kommer att vara länge!!

    Snart fattar de svenska folket vilken miss de gjorde den 26 November 2004!!

  2. Jag trodde verkligen och hoppades att Darin skulle vinna. Visserligen har Daniel en bättre och mognare röst, men Darin var som gjord för rollen. Rör sig bra på sen, otroliga vackra blickar i kameran, sjunger så vackert att jag gråter varje gång och han är liksom 100% popstjärna. När jag fick reda på att Daniel vann så grät jag i flera timmar, för jag var så ledsen för Darins skull. Jag vet att Darin kommer bli en stor stjärna :D det är atta bara vänta och se ;)

  3. jag älskar darin han skulle vunnit! han e ju bäst..det var nån som sa att på daniels signering så var det högst 40 pers! jag var självklart på darins signering dom filmade det med tv kamera och dom sa att det var över 3000 pers där! det var jätte många tjejer som knuffade på varandra! dom knuffades såå mycket så man var tvungen att sätta ett drapperi framför darin..älskar dej så djupt

  4. Darin suger! Hatar Darin älskar Fredrik!!! Darin dra åt helvete! Sug åsnepung! Fredrik jag kommer at jaga dig å andra tjejer som inte är galna i päronet Darin! Darin ser ut som ett jävla päron det är bara skavtet som saknas! Fredrik älskar dig din brud är jag! Darin är en skithög!! Fredrik älskar dig du är så jävla snygg å sexig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.