Idol 2004: De tre sista och vem som vinner

Ikväll är det en ny omgång av Idol 2004. Två personer har åkt ut, nio är kvar. Men redan nu kan jag berätta vilka tre som kommer att vara kvar på slutet och vem som kommer att vinna.

Idol 2004 är talangjaktsprogrammet som skapade stora rubriker (framförallt i kvällspressen) med sina mobbingsliknande sågningar av talanglösa människor med förhoppningar om att blir stjärnor.

Jag kan fortfarande inte skaka av känslan av att allting bara var fejk. Juryns hårda ord är faktiskt en legitimering av att säga elaka saker, men man undrar samtidigt varför de absolut sämsta faktiskt ställde upp. Nu tror jag inte att det var fejkat, egentligen, men känslan finns kvar där. Känslan av att det var en ”kupp” för att få publicitet och de sämsta deltagarna egentligen var betalda av TV4. Det skulle vara så bra om det verkligen var så.

Nåväl, fejk eller inte, nu handlar det inte längre om att mobba taskiga sångare. Nu är programmet en tävling mellan ett gäng talangfyllda personer där tittarna avgör vilka som ska gå vidare. Efter att ha följt programmet till och från har jag kommit fram till vilka personer jag tror kommer vara kvar mot slutet.

De tre personer som kommer att vara kvar längst är Darin Zanyar, Cornelia Dahlgren och Daniel Lindström.

Den person som slutligen vinner Idol 2004 är Darin Zanyar.

Jag medger att det knappast är några högoddsare som jag plockat fram, det är nog fler än jag som tror att det kommer att gå precis såhär. Att Darin vinner verkar vara rätt självklart, han sjunger bra och han är ju så söt. Han verkar ha vunnit hjärtat hos varenda tjej i tidiga tonåren och antagligen en hel del andra också. Utöver honom tror jag att Cornelia kommer att vara kvar tack vare sin personliga utstrålning och speciella charm, och Daniel kommer att vara kvar för att han helt enkelt är så bra (att han är från Umeå gör ju inte saken sämre).

Om åtta program vet vi om mina gissningar slog in.

UPPDATERING: Ok, jag var värdelös på att gissa.

17 reaktioner till “Idol 2004: De tre sista och vem som vinner”

 1. jag bara älskar darin han är mitt allt han ä snyggast i världen söt gullig snäll rolig jävligt bra på att sjunga…. vill bara säjja en sak darin JAG ÄLSKAR DEJ

 2. Darin suger han ser ut som en pung som tror att han e sexig!!!! DARIN ÄR EN JÄVLA WANNABE!! Darin uuuut!!! Fredrik innn!!!! Fredrik du är älskad alla tjejer kommer att jaga deeej jag med!!! Darin släng dig i väggenför att här kommer Fredrik

 3. darin e bäst
  darin e sexig
  darin e snygg
  darin e underbar
  darin e söt
  darin e gullig
  darin e allt…………………………………………

 4. Hej Darin
  Malin vill att du ska kommer till Tågbo så få du mat på Kväll fikar Malin vill massre Darin så ska vi Karm och puss vill du har mig kär Malin Från Din Puss på dig Från Malin Axelsson

 5. Hej darin!
  Du sku bara veeta hu braa du e å sjunga!!
  man bara ojj guud!!!!!!
  Sku int du kuna komma hiit ti vasa å sjunga nångong?!
  fö du e så braa!
  å då sku ja fåå sii deij i verkligheeten! =)
  men du ska veet hu braa du e !
  du sku ha booda vinna idool 2004 då näär de va!
  men .. du e endå besst!
  … Ja kommer altti å komma ihååd deijj!
  MAN KAN BARA INT VARA BETTRE Å SJUNGA EN DEIJ!!!

  //sanna

 6. alla ni som skriver om darin ..ni blir bara förelskade i hur han ser ut Är det inte insidan som räknas …själv tycker jag att darin é bra på att sjunga men jag tycker inte om hans låtar bara för att han é snygg…alla ni som skriver ´´KAN VI FÅ AUTOGRAF KAN VI FÅ PUSS ELR KRAM……gå till hans turneringar daa…istället för att skriva ut det allmänt …….sj skulle jag oxså vilja ha autograf men palla det kommer när det kommer SLUTA KLAGA…..och skaffa ett liv….ingen e intresserad om vad ni alla tycker ..jag tror till och med att artistera tröttnar på er …dem har oxså liv om ni fattar………ni som skriver skit behåll det för er själva …vad tror nni att det blir kul att läsa …….jevla noobs

 7. Hej Darin! JAG ÄR DITT STÖRSTA FANS! Du är söt, snygg, bra och bra och nämnde jag bra? Nej nej du är den bästa av den bästa! du äger!

  Love Dariiiiiin! från ditt största fans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.