Simstatistik – om mig (och alla andra)

Upptäckte just att Svenska simförbundet har ett system igång där man kan söka redan på en simmare och se precis vilka resultat den simmaren gjort. Till och med mina bästa tider (sedan år 2000) och mina senaste resultat finns att beskåda. Inte så mycket att hänga i julgranen, men jag har aldrig påstått att jag är Sveriges bästa simmare å andra sidan. Fast man önskar ju bara att de tider man var nöjd med fanns där och de mer pinsamma resultaten var dolda. Men nu är inte jag den enda simmaren i Sverige, som tur är, i databasen finns alla Sveriges registrerade simmare att söka bland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.