En liten redesign

Jag har gjort en rejäl ansiktslyftning på hemsidan för min egen enskilda firma, Adagio design. Sidorna är inge märkvärdiga, det finns inte så mycket att läsa där, men det är ändå ett stort lyft mot de gamla sidorna. Jag har försökt skriva lite mera säljande text och förklara bättre vad jag kan, men framförallt har jag använt mig av lite modernare webbtekniker, nu är det en CSS-baserad layout som validerar. Och så har jag börjat använda nya loggan.

Nästa steg är att fylla på med lite mera info, till exempel en presentation av mig personligen med foto och sånt. Men först ska jag kontrollera att sidorna ser bra ut i IE/Win, jag befarar att det antagligen ser skräp ut, för det har en tendens att göra det, speciellt när man börjar använda de nya webbstandarderna. I Safari och Firefox på mac är sidorna i alla fall tipptopp.