Härlig resa – skönt att vara hemma

Det är skönt att vara hemma igen efter vår Frankrikeresa. Allt resande gick precis som planerat och det har varit intensivt och rikt på upplevelser. Och väldigt kul. Samtidigt, eller just därför, är det väldigt skönt att vara hemma igen i lugna Umeå. Tyvärr tog vi med oss dåliga magar hem från Frankrike, men det sånt går över. Jag ska skriva mer om resan senare och framförallt lägga ut massa bilder. Men det är mycket att ta igen när man varit borta i nästan två veckor, både hemma och jobbmässigt, så det dröjer nog lite.

Tills vidare kan jag visa upp några bilder som jag (och Johanna) tog på Apple Expo-mässan i Paris, framförallt på nya iMac G5. Det finns även en liten rapport på 99mac om detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.