Problemet med ett ambitiöst fotoalbum

Jag skrev nyss om hur underbar denna sommardag varit. Men det som saknas är bildbevis. Jag fotade förstås en massa bilder under dagen, som vanligt, men jag ligger så hopplöst efter med att publicera bilder i mitt fotoalbum. Jag har fortfarande massor av bilder ända från hösten 2003 som både känns angelägna och samtidigt numera avlägsna.

Jag har hela tiden tänkt att jag ska jobba undan min ”back log” så att jag kan publicera texter och bilder samtidigt. Istället för att lägga ut bilder här på Aetles vill jag lägga bilderna i mitt fotoalbum och länka till det. Men mitt fotoalbum är ett (för?) ambitiöst projekt med utvalda bilder och beskrivande bildtexter. Därför blir tröskeln att få ut aktuella bilder så stor att det inte alls blir av. Vilket förstås inte är en önskvärd situation.

Att skriva om aktuella saker går hyfsat fort, om man bara tar sig lite tid, men att också hinna välja ut de rätta bilderna, förbereda dem för publicering och skriva alla bildtexter – det är oftast inte möjligt. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta, men så som det är nu är inte bra i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.