Perfekta sommardagar

Idag var en sådandär perfekt sommardag. Vaknade i stugan och solen strålade. Frukost ute med de andra (släkt och familj). Sen kom en kusin ner från grannstaden för att hänga med på en dag på Bettnässand. Vi for dit redan vid 11-tiden och det var ändå i sista laget för trots stora parkeringar (300-400 bilar?) började det bli fullt. Ofattbart mycket människor där.

Vi badade, solade och åt förstås Beach Meal. Sen hem för ett kalas hos grannen i stugan, med tårta och allt. Därefter en tur till grannviken där det är så långgrunt att det bildas en stor sandö mitt i viken. Vattnet i viken var otroligt skönt, antagligen 25-26 grader! Vi simmade från den viken tillbaka till vår vik (något jag aldrig gjort förut) och så hem för en middag utomhus.

Sol, värme, bad, vänner, mat och fika. En svårslagen sommardag. Speciellt när det var så otroligt varmt i havet. Hur ska jag motiviera mig att jobba imorgon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.