hitta.se – med mobilnummer

Nyligen öppnade hitta.se, en söksajt för telefonnummer, personer, företag och kartor. Till skillnad från Eniros söktjänster finns även mobilnummer med. Både abonnemang och kontaktkort. Tidigare har det så vitt jag inte inte gått att hitta mobilnummer (gratis) på nätet.

Det verkar som om hitta.se verkligen har ett stort register över namn och nummer, utifrån egna och andras tester av diverse namn och nummer. Förutom ett stort register och snabba svar gillar jag verkligen hur snygg, ren och enkel sajten är, det ligger i tiden men alla inser inte det ännu (*host* SAS *host*). Det verkar som om de sneglat en del på Eniros sidor (som också är mycket rena och enkla att använda nuförtiden), t.ex. känner man igen grönfärgen från Eniros privatpersonsökning i svarslistan på hitta.se.

Än så länge är sajten helt ny och okänd för de flesta, men räkna med att den kommer att bli populär.

En kommentar till “hitta.se – med mobilnummer”

Kommentarer är stängda.