Hösten 2003 äntligen på plats

Man vet att man har något fel i rutinerna när det först är i mars 2005 som man lägger ut bilder från hösten 2003. Inte desto mindre är det precis vad jag gjort nyss, mina bilder från hösten 2003 finns nu i mitt fotoalbum.

Det är förstås mest personliga bilder som bara är av intresse för de som finns i min omgivning. Men för de som det berör är det nog rätt kul att se. Jag har jobbat lite annorlunda än tidigare och delat upp i underalbum en hel del istället för en mera rak kronologisk ordning (vill man se en sammanfattning av alla underalbum ska man gå till förstasidan för mitt fotoalbum – där finns alla underalbum listade).

Nu har jag bara vintern 2004, våren 2004, sommaren 2004 och hösten 2004 kvar att göra innan jag är ikapp. Suck. Jag måste se över mina rutiner och min ambitionsnivå eftersom detta inte riktigt är hållbart. Men det handlar mycket om att få tummen ur också och ta sig tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.