Man kanske skulle åka till Santorini?

Man kanske skulle åka till Santorini? I alla fall för att ta härliga bilder. Jag blev lockad av de läckra bilder som Andrei Herasimchuk, Design by Fire (en av de snyggaste bloggarna och en tydlig inspirationskälla för Aetles design), tagit: Santorini in blue, Santorini in red och Santorini in black & white.

Svartvita bilder kittlar inte sol- och badnerven lika starkt, men har sina fördelar. I dessa digitala tider är färgfotografering det enda alternativet, men med rätt teknik går det att få fina svartvita bilder ändå. Andrei visar med tydliga instruktioner hur man går tillväga för detta i just Santorini in black & white.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.