Aetles är född!

Ett första välkomnande till en nyfödd sajt.

Välkommen till Aetles! Detta är en splitterny blogg där jag, Adrian Bengtson, kommer att skriva om allt möjligt. Det hela är ett experiment och ett ”work in progress” men jag hoppas att det ska bli bra. Jag gillar i alla fall att skriva, en bra början, och därav mitt eget ord skrivsamhet som får representera min lust att skriva. (Mer om bakgrunden till det ordet och ordet Aetles finns i min allra första text, långt ner någonstans.)

Idag går alltså Aetles online officiellt. Designen är hyfsat välputsad och mina tidigare testtexter är korrlästa. Nu bär det av. Riktningen är inte fastställt utan får formas av resan. Men det blir nog en hel del om mac, internet, simning, webbutveckling, personliga detaljer, musik, film och annat som för tillfället rör sig i min skalle. Kanske även politik (det blir ju politik så fort man uttalar sig om omvärlden på ett eller annat sätt, egentligen). Jag försöker skriva lättsamt och ledigt med talspråk men ändå hyfsat välskrivet. Antagligen med lite för många bisatser och lite för långa meningar. Men sån är jag. Välkommen som sagt!

4 reaktioner till “Aetles är född!”

  1. Tack så mycket. Det låter som bra ämnesval, det brukar gå att skriva mycket intressant om dem. (Just om Mac kanske inte jag själv kan skriva så initierat om förutom frustrationen att cd-släden hoppar ut när jag vill skriva minus.) Att undvika skriva långa meningar kan vara svårt, jag upptäckte själv för ett tag sedan att jag inlett en artikel med en nätt mening på 55 ord. Jag undrar om någon kom förbi den meningen.

  2. 55 ord? Ja det var några stycken, minst sagt. Jag har försökt hålla nere min meningar i längd, men det är lätt att glida iväg. Jag har låtit ämnesområdena (kategorierna) uppstå vartefter jag skrivit nya texter, tänkte att det nog var bästa sättet att ta det som det kommer. Jag har dock inte fått in vanan att skriva regelbundet ännu. Men än så länge är det nog knappt nån som läser det ändå, jag blev både förvånad och glad av att se din kommentar, tackar!

  3. Jag har fortfarande inte vanan inne och då har jag snart hållit på i ett år. Ibland dundrar det iväg med flera inlägg inom loppet av några timmar för att sedan dröja en vecka innan nästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.